Verkkokauppa Oululaisille
yrityksille

Hyvin suuniteltu WooCommerce verkkokauppa kasvattaa myyntiänne netissä ja toimii myyjänä ympäri vuorokauden.

Mitä etuja
WooCommerce verkkokaupat
tuovat mukanaan?

WooCommerce verkkokaupaut rakennetaan WordPress pojaisen kotisivun päälle ja on loistava valinta, jos haluat luoda Oulussa sijaitsevalle yrityksellesi näyttävän, toimivan ja hakukoneystävällisen verkkosivuston. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa kotisivujen luomisen ja hallinnan ilman koodaustaitoja. WordPressillä voit rakentaa minkä tahansa tyyppisen verkkosivuston, olipa kyseessä sitten verkkokauppa, blogi, kotisivu, portfolio tai jotain muuta.

Yrityksenne sydän

Tiesitkö että ilman hyvin suuniteltua kotisivua on vaikea myydä? Kotisivut tuottavat kauppoja ja liidejä teidän puolesta ja tämän takia sivut täytyy olla hyvin suuniteltu niin että asaikkaanne löytävät hakemansa mahdollisimman nopeasti. 

Auki 24/7

WooCommerce verkkokauppa ei lepää ja voi tuottaa teille kauppoja ja myyntiä myös silloin kuin ette ole töissä. 365 päivää vuodessa ja 24 tuntia päivässä on mahdollista piettää yrityksen verkkokauppaa auki jos tätä myös huolletaan.

Lisää myyntiä

Hyvin suuniteltu kotisivu voi tuottaa yritykselle lisää myyntiä ja liidejä. WooCommerce verkkokaupassa on myös hyvät mahdollisuudet saavuttaa tuloksia hakukoneoptimoinnissa mikä voi myös tuottaa yritykselle lisää myyntiä ja uusia asiakkaita.

Helpot muokata

Tiesitkö että WooCommerce verkkokaupat ovat myös helppoja muokata vaikka kokemusta ei olisi? Kuin rakennamme kotisivut niin voit aina muokata ja lisätä tuotteita, kuvia, tekstejä, värejä ja myös paljon muita kotisivuun liittyviä osia. 

Miksi kannattee valita
WordPress kotisivut Oululaisena yrityksenä?

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS) ja 43.3% maailman kotisivuista käyttää WordPressiä vuona 2023. Tätä voidaan verrata toisiksi suurimpaan sisällönhallintajärjestelmään Joomlaan jota käyttää 2.6%. 

WordPress kotisivut räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaisesti ja otamme aina huomioon miten sivustojen osto kokemus tehdään teidän asiakkaille niin helpoksi kuin mahdollista. Hyvä alkusuunitelma on avain onnistuneeseen kotisivuprojektiin.

0 %
Käyttää wordpressiä
0 %
Käyttää Joomlaa
0 %
RESPONSIIVISET SIVUT
0 +
Vuoden kokemus

Minibabya

Woocommerce verkkokauppa
Hakukoneoptimointi
Google Analytics & Google Search Console

Olotilaneuvos

WordPress kotisivut
Hakukoneoptimointi
Google Analytics & Search Console

Crimson.fi

WooCommerce verkkokauppa
Hakukoneoptimointi
Google Analytics & Search Console

Lähetä viestiä

Ota yhteyttä niin vastaamme 24 tunnin sisällä, voit myös jättää puhelinnumerosi jos haluat ett mielummin soitamme sinulle.

Jesper Sulasalmi

SENIOR DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Pitkällä kokemuksellani markkinoinnista olen päässyt työskentelemään kotisivujen ja myynnin parissa monessa eri yrityksessä ruotsin ja suomen puolella vuosien varrella.

Kaikilla yrityksillä on omat ainutlaatuiset haasteensa ja tämän takia tarjoaamme räätälöityjä markkinointi paketteja jotka muokataan teidän yrityksenne tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä niin juttelemme asiasta lisää.

jesper(at)dcreate.fi